Αρχική Σελίδα

Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
wow, κάλυψη τιμονιών αυτοκινήτων είναι καταπληκτικό, πήρα την πολύ καλής ποιότητας στο λίγος χρόνο. Προμηθευτής της Νίκαιας

—— Maya Vengurlekar

Διέταξα την τσάντα διοργανωτών δέρματος 500pcs, και στέλνεται σε με σε 3 εργάσιμες ημέρες, που εντυπωσιάζονται μέσα, ευχαριστίες.

—— Rob Russell

Το ορθοπεδικό μαξιλάρι καθισμάτων πηκτωμάτων, τώρα αυτό είναι πολύ λαϊκό στην Αμαζώνα, διέταξα εδώ σε μικρή ποσότητα, αλλά με την πολύ καλή ποιότητα, σας ευχαριστώ.

—— Ruben Martinez

Έλαβε το δείγμα σε καλή κατάσταση, καλή ποιότητα, θα διατάξει σύντομα. Ευχαριστίες Irene

—— Marco Colella

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Co. εισαγωγών και εξαγωγής ανύψωσης Xiamen, ΕΠΕ, η επιχείρησή μας στην οποία κατασκευάζει τις διάφορες μορφές των συντρόφων αυτοκινήτων. Η έδρα βρίσκεται στο όμορφο νησί των τσικνιάδων, πόλη ατόμων Xia. Εδώ και πολλά έτη εμπειρίας, η επιχείρηση έχει συνδυάσει επιτυχώς τους τομείς του σχεδίου, της κατασκευής και του μάρκετινγκ σε μια ενότητα. Μετά από την προσπάθεια αρκετών ετών, το εργοστάσιο κλάδων που βρίσκεται σε Tong ένας προαστιακός.

  Τα προϊόντα συντρόφων αυτοκινήτων διανέμονται στην κινεζική εγχώρια αγορά. Εθνικά, καθιερώνουμε επίσης τα διοικητικά γραφεία μέσα στις διάφορες μεγαλουπόλεις στην Κίνα. Ενσωματώσαμε επίσης άλλη πλατφόρμα διανομής Διαδικτύου, στην οποία επιτρέπει στην επιχείρηση για να μεγιστοποιήσει την ευκολία της λήψης της γνώσης και της αγοράς της διαταγής για τους εκτιμημένους πελάτες μας.

  Έρευνα και ανάπτυξη (Ε&Α):

  Έχουμε δοκιμάσει τους μηχανικούς και το προσωπικό στην έρευνα και αναπτύσσουμε οποιουσδήποτε cOem και υπηρεσία ODM. Βοηθήσαμε τους πελάτες για να αναπτύξουμε τις νέες φόρμες για να κάνουμε τα νέους πρωτότυπα και έπειτα τους συντρόφους αυτοκινήτων εμπορικών σημάτων κατασκευής.

  Κατάλογοι προϊόντων:

  Σχεδιάζουμε και παράγουμε ένα ευρύ φάσμα των συντρόφων αυτοκινήτων, του διοργανωτή κορμών αυτοκινήτων, των κιβωτίων αποθήκευσης αυτοκινήτων, των τσαντών αποθήκευσης, των κιβωτίων αποθήκευσης, των κάδων αποθήκευσης, των ΧΑΛΙΩΝ πατωμάτων αυτοκινήτων, των μαξιλαριών καθισμάτων, των ΧΑΛΙΩΝ κορμών, των καλύψεων τιμονιών, του εσωτερικού μπουτίκ, του καθαρισμού και της συντήρησης και των επί του σκάφους ηλεκτρονικών προϊόντων. Τακτικά εξ:άγω τα προϊόντα στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες.

  Ανώτερη υπηρεσία:

  Όντας επαγγελματικός κατασκευαστής των συντρόφων αυτοκινήτων για πολλά χρόνια, παρέχουμε πάντα το ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστικές τιμές την ανώτερη υπηρεσία. Κρατάμε την αρχή «της ποιότητας πρώτος, οι πελάτες ανώτατοι» και προσπαθούν πάντα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε έρευνες θα απαντηθούν μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

  Ποιοτική εγγύηση:

  Έχουμε QC το τμήμα που κάνει να επιθεωρήσει κάθε βήμα στην παραγωγή, την πρώτη ύλη, κάθε επεξεργασία insepct και άλλα εξαρτήματα που καθορίζει, τη συσκευασία, κ.λπ. Έτσι μπορούμε να σιγουρευτούμε τα προϊόντα καλής ποιότητας για τους πελάτες. Χαιρετίζουμε επίσης QC την επιθεώρηση από τους πελάτες ή οποιοδήποτε τρίτο.

  Πιστοποιητικό:

  Είχαμε περάσει ήδη τις δοκιμές και αποκτημένα πιστοποιητικά, επίσης παίρνουμε τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πιστοποιητικά για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας

 • OEM / ODM

  OEM/ODM ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Jacking Import and Export Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Irene

Τηλ.:: 86--15060711427

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)